Metallirakenteet maailman laivateollisuudelle Maskusta

Kysy lisää!

Kokenut laivanrakentaja Ablemans Oy Maskusta toteuttaa tarvittavat metallirakenteet laivateollisuudelle Suomessa ja maailmalla. Valmistamme ja asennamme hitsattavat konepajatuotteet ja muut metallituotteet.

Lue lisää yrityksestämme

Suurien metallirakenteiden valmistusta

Valmistamme suuria teräsrakenteita omissa tilavissa halleissamme Maskussa. Oman konepajamme laitekannan avulla voimme valmistaa mahdollisimman monipuolisesti erilaisia tuotteita asiakkaittemme tarpeisiin.

Olemme tehneet esimerkiksi vaativia Azipod-runkorakennehitsauksia sekä muita konepajahitsauksia Suomessa viimeisen 20 vuoden aikana rakennettuihin laivoihin ja offshore-telakoihin.


Konekantaamme kuuluvat:

  • Polttokone 5–20 mm materiaalille
  • Levymankeli, leveys 3 m, paksuuteen 22 mm
  • Särmäyskone, leveys 4 m, paksuuteen 12 mm.
Pyydä lisätietoja

Kattavat palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat palvelut: 

  • Hitsattavat konepajatuotteet, jotka hitsaamme omissa tai asiakkaan tiloissa.
  • Teräsrunkojen ja muiden metallikomponenttien valmistaminen sekä asennus.
  • Metallirakenteiden ja putkistojen valmistaminen sekä asennus – saatavilla myös huoltoseisokkeihin ja jatkuviin huoltotarpeisiin asennus- ja hitsausryhmiä.
  • Hitsaustuotannon tai sen osa-alueen ulkoistaminen kustannustehokkaasti.
Lue sertifioidusta toimintajärjestelmästämme

Palvelua kaikissa maailman kolkissa

Olemme vakavarainen kumppani suuriin laivanrakennus- ja -korjausprojekteihin myös ulkomailla. Meillä on hyvä, alaan erikoistunut yhteistyöverkosto, mikä mahdollistaa laajan resurssi- ja kapasiteettivalmiuden suurtenkin projektien toteutukseen.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tulevasta hankkeestasi ja suunnitellaan metallirakenteet ja muut tarvittavat palvelut tarpeidesi mukaan.

Katso yhteystietomme tästä